Är detta något för oss?

Hej från mig.

Så välbehövlig sovmorgon jag fick idag när Robert är ledig och tog morgonfixet med barnen. Självklart så kom de upp och frågade om nycklar och lite annat men jag kunde ligga kvar och till och med somna om igen. Så skönt kan jag lova.

Coola blommor.

Glömde visa er de coola kålblommorna som jag köpte med hem igår. Jag har aldrig sett kålblommor på stjälk förut. Har ni? Kålblommor som planteras i krukor och rabatter har jag ju sett och även vi haft här hemma flera gånger men inte dessa. Så coola tyckte jag. Tunga var de också som bara den. Jag fick skära av stjälkarna ganska mycket för annars vajade de mest runt i de vaser som vi hade. Alltid lika kul med något nytt.

Är detta något för oss?

Jag fick en rolig konversation med ena sonen för en stund sedan. Han ville köpa någon lampa till sitt rum som vi planera att göra om framöver. Sagt och gjort lampan köptes. En stund senare kommer dessa bilder på toalampor från Wish. Vilka inte skulle kosta så mycket men….Coola svar JA men jag vet inte om jag vill lysa upp hela rumpan när jag ska sitta på toaletten. Tänker mig att de skulle vara riktigt coola på något uteställe där allt ska vara coolt, snyggt och väcka uppmärksamhet.

Vi får helt enkelt klura på den om vi möjligtvis kan tänkas oss att ha toalampor på lilla toaletten. Det måste varit en tråkig lektion om eleverna börjar leta coola toasitsar på lektionstid eller om det nu var på rasten. Hallo, lärarna hur ska ni fånga eleverna? Om inte får ni allt göra något vettigt av deras nya vetskap om toasitsar.

Wish visade sig vara en riktigt rolig sida som har det mesta och till galet billiga priser. Nu tänker jag kika runt en stund i butiken med mitt nykokta kaffe.


Dags för lite mera kaffe. Sedan måste jag ta tag i denna torsdag.
Kramis.

One thought on “Är detta något för oss?

Add yours

  1. Så skönt med sovmorgon. Blommorna har jag sett förut, men det beror nog på att min gubbe är i blombranschen. Håller med dig om toasitsen, att det skulle passa på ett uteställe.
    Kram Mamma C

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: