Bra jul för mig tydligen.

Godnatt.

Avslutar denna dagen med att skicka lite julstämning till er alla. Jag och Wille åkte på jackajakt ikväll. Givetvis så fanns inte den jackan han valde i hans färg och storlek i butiken utan vi får hämta en som passar i annan butik undanlagd i morgon.

Julstämning.

Åh, vad mysigt det är när alla stjärnor, granar och alla tomtar kommer fram. Jag har nog blivit en riktigt julig person. Vi möttes av en vacker ljusgran redan ute på parkeringen. Det ända som fattades var julmusiken och tomtarna som väntade på önskelistor och kramar från alla barn.


Bra jul för mig tydligen.

Brukar ni som jag göra en massa tester på Face Book? Jag gör ofta sådana tester men publicerar dem nästan aldrig. Men detta test väljer jag att både tro och hoppas på att tomten kommer med till mig.

Natti Natti.
 
Sov så gott.
 
Puss.
 

3 thoughts on “Bra jul för mig tydligen.

Add yours

  1. Svar: Jag försöker, jag lovar! <3
    Ja jag var det förra året också 🙁
    Ja jag blir med ledsen så fort jag får höra att någon går genom samma eller liknande som mig. Just för att jag vet hur jobbigt det är.
    Styrke kram till dig <3

  2. Nämen underbart du har ju en fantastiskt jul att vänta dig 🙂
    Svar:Nä är rädd att det blir så också är väldigt kluven om man skall ha det eller ej..

Kommentera

Up ↑

%d