Inte min dag idag.

Hej.

Idag har vi det verkligen grått och trist på alla plan hos mig. Morgonens promis till dagens möte var inte alls så där härlig som jag tänkt. Först så frös jag hela vägen (nej jag hade inte för tunna kläder) sedan småregnade det hela vägen och var bitvis snorhalt. Småregn gör också att jag blir lockig vilket jag kämpat med att fått bort idag med hjälp av plattången. Nej fy för detta slaskväder.

Inte min dag idag.

Så är det ju i livet ibland är det ros och andra dagar ris. Idag är det nog en risdag för mig. Vaknade med huvudvärk som inte vill försvinna, benet och de besvären har kommit tillbaka. Tack för den😢. Super trist väder och ett möte som kändes sådär. Egentligen så kände jag på mig att mötet kanske inte skulle vara en tiopoängare men jag gav det en chans. Ni vet känslan när man egentligen borde jubla och utstråla en wao känsla men hela du känner tvärt om. Som om jag inte redan visste. Kanske var det ett bekräftande för mig om hur den världen faktiskt fungerar. SUCK.

Drog täcket över huvudet.

Så skönt och välbehövligt att efter lunchen krypa ner och sova några timmar. Tänk att jag lyssnade vad min kropp sa. Jag satte mig själv i främsta rummet. Nu över regnet ner och mörkret har redan börjat falla. Snälla snön kom tillbaka igen.

Fy vad trist att hälsa på hos mig som bara är deppig idag. Lovar uppryckning. 
Börjar genast med lite kaffe så kanske det ordnar upp sig för mig med.

 Kramis.

One thought on “Inte min dag idag.

Add yours

  1. Inte varit helt min dag heller, sträckte mig i nacken igår på step upen så haft öm nacke och lite mölvärk i huvudet =(

Kommentera

Up ↑

%d