Min söndag i bilder.

Hej och Hallo.

Nu börjar söndagen gå mot sitt slut. Robert och jag sitter och tittar på Beck ”Gunvald” fast vi redan sett den när den gick på C more. Hur som helst en ganska skön avkoppling så här när veckan börjar ta slut.

Min Söndag.

Dagen började med en lång skön sovmorgon och mysmorgon innan det blev dags att åka mot Visättra. Marre skulle spela hemmamatch men Tilda och jag tycker det är på tog för tidiga samlingar så vi åkte mot Huddinge Centrum en stund.

Delikatessboden.

I Huddinge fick vi med oss flera par svarta strumpbyxor från HM till Tilda. Hämtade även ut Tilda´s födelsedagspresent från BR. Det är verkligen ett både charmigt och bra PR-trick de har att alla barn som är med i BR klubben får hämta ut en present när de fyllt år.

Efter våra små uppdrag gick vi bort till mysigaste stället i Huddinge Centrum nämligen Delikatessboden och tog en fika. Vi mumsade på skorpor och småsnackade. Skönt ställe när det är lugnt, skönt och hemtrevligt. Mee Like!!!

Tilda valde en chokladskorpa och jag en polka. Min polkaskorpa smakade verkligen polkagris och var riktigt god.

Flempan BJ mot Järna.

Match mellan Flempan och Järna vanns av Järna helt rättvist. Järna var det bättre laget idag. Som om det inte var nog med en match, nej nej. Marcel och några hockeykompisar skulle ut och köra på uterinken. Tur för Marre att hans kompis dömde en match i Visättra i kväll så han fick skjuts hem och R och jag slapp köra tillbaka till Visättra igen.

Tack för idag. Vi hörs imorgon igen.
Kramis.

One thought on “Min söndag i bilder.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: