Allt blir toksvart.

Hej.

Kanske kan jag…

 Kanske kan jag förstå, men det tror jag knappt. Säg varför tar det alltid så lång tid tills poletten trillar ner. Varför ska jag alltid tro så gott om alla när det är alldeles för många som gör precis tvärt emot. Egoismen och lögnerna tog över och jag hann inte med. Nej, tack och lov för det, för sådan vill jag aldrig bli. Vi ska tydligen gå genom vatten och eld för att få våra viljor genom och gör man inte det så hamnar man i tacksamhetsfällan. Fällan där man bara ska vara snäll och säga JA tack. Fast man undrar vad fasiken man ska tacka för. Det blir priset man får betala när dumheten och dess medföljare egoismen och lögnen får härja fritt och ingen vågar ifrågasätta dem.

Allt blir toksvart.

 Nackdelen med att vara snäll, godtrogen och och värna om människor lika värde, är att till slut när alla färger av dumhet har visat sig. Börjar det brinna i huvudet. på den gode. Allt blir toksvart. Det brinner så mycket att elden inte kan släckas utan måste får brinna klart.

Så brinn lilla eld så mycket du bara kan ….
Så askan kan sopas bort och ljuset åter visar sig.


Kram.

Kommentera

Up ↑

%d