Tomtelatte, naglar och chokladens dag.

Hej Fredag.

Tänk att det redan är fredag igen. Jag har verkligen längtat efter denna mysdagen då jag sedan länge planerat att jag skulle få smaka på glögg igen. Men först ut idag var ett besök på min nagelterapeut Malin´s nya salong Miss. Elegance Sthlm i Tyresö.

Tomtelatte.

Jag var verkligen ute i god tid idag. För jag ville verkligen inte hamna i några trafikkaos som vi haft här i Stockholm. Tur för mig att det var så lugnt i trafiken att jag hann gå in på Espresso House och köpa med mig en tomtelatte. Tomtelatten är en latte spetsad med kanel, grädde och kardemumma på på toppen. Förra vintern levde jag på min tomtelatte tror jag. Därför var den bara helt underbar i dag. Det är ju alltid något extra med årets första vad än det är. Ja denna latte ger julstämning.

Nya naglar.

Så spännande att få komma till Malin´s egna salong som hon öppnat vid Stadsparken i Tyresö. Nytt och fräscht. Idag fick jag även träffa hennes urgulliga lilla hund. Den lilla sötnosen har smittat av sig kan jag säga för när barnen kom hem har jag pratat om en liten söt hund, vore inte det något för oss?

Precis som alltid blev jag nöjd och glad när jag gick från salongen. Jag valde en favorit i repris färg, den vinröda färgen hade jag för några gånger sedan.

Chokladens dag.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är chokladens dag. Eller jo men visst, det är ju fredag med fredagsmys vilken tur för då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag mumsar alldeles för mycket choklad. Choklad, vem älskar inte choklad! 

Ha en chokladig fredag nu alla finisar.
Puss. 

2 thoughts on “Tomtelatte, naglar och chokladens dag.

Add yours

  1. Så dumt att man har som mål att inte äta godis och bakverk när det är chokladens dag. Men snart är det första advent, mitt måldatum, då är det min tur att mumsa 😉
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: