Nya vinterbilder till headern???

Hej.

Igår var det som sagt rent kaos här i Stockholmstrakten. Även idag så var all busstrafik inställd i både min kommun Botkyrka och Huddinge på grund av vädret. Läste om vänner som satt fast i köerna i timmar. Skönt att sonens match blev inställd för vi hade säkert inte ens kommit fram i tid eller fastnat i köerna. Vår Wille som är beroende av både buss och tåg fick ledigt idag på grund av allt tokeri. En sak kan jag bara inte förstår. Det känns som om Stockholm aldrig är förbereda på vinter, så fort snön faller rasar hela Stockholms län ihop.

Tomt på hyllorna.

Kanske var Wille och jag förtidiga på Ica idag men brödhyllorna gapade nästan tomma. Säkert har inte brödbilarna kommit iväg med sina limpor till butikerna. Skönt att vi nu har fyllt på i skafferiet här hemma om vi får mera snö.

Nya vinterbilder till headern???

Sent om sido fick jag till min nya höstiga header innan snön föll. Nu behöver jag en ny igen med vinter inslag.Så innan vi åkte mot Ica fick William som är en duktig fotograf jobba lite extra för sin mammas stora leksak Bloggen.


Vad tror ni?

Kan jag få till någon ny header av dessa bilder och ev någon av de andra som jag själv fotat? Dags att göra ett försök i alla fall.

Kramis.


7 thoughts on “Nya vinterbilder till headern???

Add yours

  1. Vart ju finfint med dem i headern =D

    Sv: Ja tycker också det är roligt att overallen är mönstrad, är så mycket rosa på allt annars

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: