Fin besök i trädgården.

Godmorgon.

Ni som följt mig ett tag vet att jag inte är något fan av rådjur. Jag tycker bara att de förstör och äter upp alla mina växter i trädgården. Men eftersom vi nästan bor på landet med skogen som granne på baksidan av vårt hus så är det väl smällen jag få ta när vi bor där vi gör. Fast jag ska erkänna att jag många gånger kikat på hur mycket det skulle kosta oss att sätta upp  ett högt Gunnebostaket på baksidan för hålla rådjuren borta.

Fin besök i trädgården.

För första gången på mycket länge blev jag inte galen på rådjuren när jag möttes av denna synen när jag tittade ut på baksidan i morse. Tack snön för att ni gömde mina växter. Idag kunde till och med jag tycka att det var ganska gulligt när rådjurs geten försökte valla sina kidar över låga staketet in till vår granne.

Kör försiktigt om ni nu måste ut i trafiken idag.
Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: