Vad är det som jag missat?

Hej…

Hur i hela världen gick detta till? Vad var det som hände? Vad är det som jag missat? Jag förstår inte.

 Jag kan inte alls säga att jag varit insatt i det Amerikanska valet men visst har jag sett en del och förundrats över hur just de två kandidaterna gått så långt som fram till presidentval. Jag röstade på Obama minst 4 år till. Fast jag är inte helt korkad, jag vet att det var omöjligt. Obama hade suttit sina 8 år som är max i USA. Erkänner att jag inte kan kandidaternas löften och valslogans men jag vet tillräckligt för att jag inte skulle kunna ge min röst på Trump.

Måste vara något fel.

När det röstas mellan två kandidater så blir det en vinnare och en förlorare precis som alltid. Aldrig förr har jag varit med om att de som inte sympatiserade med vinnaren blir livrädda för vad som ska hända i vår värld nu. Jag är rädd. Rädd för vad som ska hända med vår värld och min värld.  Vad är det som jag missat?  Vad är det som de flesta Amerikanare ser hos Trump? Jag var ganska säker på att Clinton skulle vinna när jag gick och la mig igår därför är jag chockad. I mina ögon är Trump en galen kvinnohatare, rasist, som vill bygga mur mot Mexico, ta bort kvinnors rätt till sin egen kropp , ta bort aborträtten och deportera alla papperslösa som bor i USA bland annat. Vad är det som jag missat? Jag fattar inte vad Amerikanarna ser som inte jag gör.

Att vi alla ska få tycka och tänka fritt är viktigt. Men när det handlar om mänskligrättigheter så måste vi alla gå samman tycker jag.

Nu om aldrig måste den goda världen gå samman.
Kram.

 

One thought on “Vad är det som jag missat?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: