Sådär tyckte den elaka mamman.

Halloj.

Nu blir det mycket snöbus från oss alla. Vi är nog alla fem lite vintriga av oss. Gillar att vara ute i snön och busa, bygga och åka utför de mest knasiga saker. Marre och en av hans kompisar orkade inte gå till pulkabacken utan åkte både snowracer och snöglidare i backen här utanför. Så där tyckte den elaka mamman om det. Ingen bil skulle kunna se dem om de svänger runt hörnet eller kommer från andra hållet. Livsfara med andra ord.

Levande begravd blev en enkel snösoffa.

När man minst anar händer de mest spektakulära saker. När jag stod i köket och lagade middag ropade Marre att jag skulle komma ut på framsidan och titta vad han och Tilda hade byggt. Vad är det jag får se? En vit snökista med en tittglugg i. De hade skapat en låda där Tilda var gömd som ett lik. Den leken kändes så där tyckte jag som avstyrde den leken. Nästa gång jag kikade ut hade kistan som tur var blivit en tvåsits soffa som de även hade isat med vattenslangen. Det är verkligen inget fel på fantasin eller kreativiteten på våra barn säger jag som själv är Ateljerista. Den som är galen pannan och ska vara den som hittar på och utvecklar barnens kreativa sida.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: