Hemlis, Lussebullar och Snögumma.

Hej Hej.

Jisses vad mycket snö vi fått hemma hos mig. Super härligt när jag gick till dagens möte men desto tråkigare när jag kom hem och var tvungen att skotta garageuppfarten.

Plumsade fram.

Skönt med möte på hemma plan i Tumba idag. Trots att snön vräkte ner och snödjupet redan säkert var 10 – 15 cm på de oplogade ställena valde jag att plumsa ner till dagens möte i snön. Det var så himla skönt att plumsa fram. Det påminde mig om när lilla Nybro snöade inne tror det var när jag gick i 6:an. Minns det så extra väl eftersom denna dagen skulle klassen ha hemkunskap upp i centrum på den skola där jag senare gick på högstadiet. Denna dagen var det snö ända upp till midjan på oss så vi fick allt plumsa fram mitt på vägen där det hade skottats dagen innan. Tror det tog nästan 3 timmar till hemkunskapsskolan vilket brukade ta en halvtimma kanske att gå.

Jag var en riktigt liten snögumma när jag kom fram till mötet idag. Helt galet men så mysigt.

Årets första Lussebullar.
Ibland känner jag att jäklar vad jag är värd dit eller dat. Idag var jag så värd dessa Lussebullar som fortfarande var varma när jag kom hem med dem och bjöd mig själv på en gofika. Det är ju nästan alltid lite speciellt med vad det är när det är årets första. 

Hemlis.

Visst är man eller jag värd 3 Lussebullar efter en plumsapromis till och från centrum plus att jag skottade hela uppfarten alldeles själv. Jag tycker i alla fall att jag var mer än värd den alla tre. Känner på mig att jag kommer vakna med värsta träningsvärken imorgon. Inte så kul men gratis träning eller nödvändigt ont är inte så dumt.
 

Ha det gott.
Kramis.

One thought on “Hemlis, Lussebullar och Snögumma.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: