Adventskalendrar 2016.

Hej.

Hej från ett helt lamslaget Stockholm. Här går inga bussar i varken Botkyrka eller Huddinge. Biltrafiken är fylld av milslånga köer och massvis med krockar och incidenter. Till och med så illa att Marcel och Flempans bortamatch blev inställd till Marre´s besvikelse. Vet inte men hela dagen har känts konstig på något sätt. Nästan som om jag går och väntar på att något ska hända. Jag känner mig lite taggad men en känsla av att nu jäklar är det min tur.

 
Adventskalendrar 2016.

Jag har redan berättat för er att jag köpt min kalender. I år valde jag en lakritskalender vilken jag fick tips om eller såg på CS Cafe &Deli när jag var där på lunch här om veckan. Tilda fick sin kalender från Glitter i födelsedagspresent. Spännande tycker jag eller vi som får prova nya kalendrar. Ifjol hade jag en the kalender och Tilda Bodyshop kalendern. Vi var båda nöjda men jag tyckte det var kul att pröva något nytt och på den vägen blev det.

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Kalendertips. 

Tänkte tipsa er alla som ännu inte bestämt er för vilken kalender ni önskar i år om några som jag tycker är spännande och intressanta. Alla dessa faller mig i smaken. Självklart så kommer jag även som alla tidigare år få en egen chokladkalender. Den lilla chokladbiten som jag brukar få mumsa i mig varje morgon framför julkalendern är alltid lite speciell. Vi sitter där framför tv:n och kikar på julkalendern, äter frukost och sist men inte minst mumsar vi i oss våra chokladkalendrar. Längtar redan till advent och första december.

Kalender 4: Yves Rocher – Här / Kalender 5: Designtorget – Här / Kalender 6: Kränku – Här.
Ha det bäst.

Puss.
 

One thought on “Adventskalendrar 2016.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d