Bästa starten på min tisdag.

Godmorgon.

Tror ni inte att jag somnade om i morse efter att klockan ringde. Men barnen kom upp i tid och hann med vad de brukar dock i något snabbare takt. Det kanske helt enkelt är så att jag behöver tjata mindre om barnen har mindre tid på sig. Den får jag helt enkelt klura på ett tag.

Bästa starten på min tisdag.

Jag drog på mig full vintermondering och kameran runt halsen och gick ut på en vinterpromenad. Så vackert. Snön låg så vit och orörd i alla trädgårdar jag gick förbi. Luften var sådär krispig som den bara kan vara på vintern. Gissa om jag njöt och andades vinter där jag gick. Väl hemma kokade jag fin kaffe från Starbucks som jag fick på LM eventet i höstas. Vet inte vad det var men kaffet var godare än godast.

Vad tror ni alla mina gamla kollegor och lärare, skulle inte det vara en galet spännande ide´?

Vet inte vad det är som gör att jag så ofta nu för tiden letar och tänker förskola och spännande miljöer. De senaste dagarna har jag både åkt och gått förbi enormt stora kabeltrummor. Min nya tanke är att tänk om man målade den i vackra färger och sågade upp dörröppningar så skulle de kunna bilda småhus på förskolegårdarna. Jag hade garanterat lekt och fantiserat mig bort i de små samhällena. Givetvis så ska de inte staplas på varandra som dessa men på plan mark borde de funka ypperligt bra tror jag.

Dags för mig att fortsätta med mina uppdrag för dagen. Önskar er alla en toppen tisdag.
Kramis.

One thought on “Bästa starten på min tisdag.

Add yours

  1. Vilka fina bilder! Snö ser så mysigt ut på bild, men en helt annan femma i verkligheten, speciellt när man måste gå ut i allt slask. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: