En flopp och en flipp.

Tja.

Hela dagen har jag varit en trött mössa och knatat runt i träningsbrallorna. Idag har jag haft en mat dag fast jag egentligen inte ätit så mycket alls. Däremot har jag fastnat för Matkomfort som tillreder lagade rätter från grunden så att jag och alla andra bara behöver göra slut klämmen. Nu på kvällen fick jag en baka feeling. Jag blev så himla sugen på att baka bröd. Baka bröd är något jag alltid velat kunna och vara bra på.

En flopp och en flipp.

Självklart så gick det åt pipsvängen med det ena brödet så jag fick kasta degen. Det är lite så det är i mitt liv just nu. Lite skit och lite solsken. Frukostfrallorna blev riktigt goda men givetvis så fastnade bakduken på bullarna och stökade till dem på ovan sidan. Men vad gör väl det när de blev goda.

Imorgon hoppas jag på en dag med flyt och lite tur.

Kramis.

 

One thought on “En flopp och en flipp.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: