Julklänning, Julmarknader och Glöggdrömmar.

Godmorgon Sötnosar.

I morse när jag vaknade och kikade runt på telefonen såg jag att alla julmarknader börjar göra reklam. Tänk att julen snart är här. Känslan av att julen närmar sig infann sig hos mig igår när Tilda och jag var nere i centrum. Alla butiker har börjat få in jul och luciakläderna och frontar dem ganska ordentligt till och med. Det kändes som det var nära till advent nu, kanske för att luften var så där härligt vinterkrispig.

Julklänning, Julmarknader och Glöggdrömmar.

Redan i fjol bestämde jag mig för att jula mig ordentligt i år. Jag ska gå på en massa mysiga julmarknader, glöggmingla, äta julbord och träffa tomten him self på NK många gånger så han inte glömmer bort vad jag önskar i min klapp. Längtar efter att strosa omkring i Gamla Stan med en liten mugg med glögg och köpa lotter som jag gärna får vinna på.

Inne på Kappahl hittade Tilda helt underbara juliga tights som hon köpte med sig hem. Extra roligt när vi hade en bonus och tightsen bara kostade 50 kronor. Jag hittade den mest ljuvliga julklänning jag sett på länge. Tilda var inte så sugen på en julklänning igår men det är ju ett tag kvar till jul. Klänningen fanns även i marinblå om man inte gillar att vara rödklädd.

Här hittar ni klänningen hos Kappahl för 399 kr.

Jag börjar längta efter glögg. För någon vecka sedan var jag inne på Systembolaget hemma hos mig men då hade de inte fått glöggen ännu. Men nu har jag sett på bloggar att de druckit glögg så nu måste väl butikerna fått in glöggen, eller vad tror ni? Tänk er varm glögg, pepparkakor och choklad med nötter i framför en bra film.

På tal om något annat.

Denna söta robot åkte omkring i centrum igår och bjöd barnen på godis och halloween masker. Jag blev tyvärr inte bjuden, roboten gillade nog bara barn….


Dags att koka på mera kaffe.
Ha en fin söndag.
Kram.

2 thoughts on “Julklänning, Julmarknader och Glöggdrömmar.

Add yours

  1. Gillar verkligen inte jul/snö, avskyr snö…hehe..glögg ger mig halsbränna*S*
    Svar:Men åh vad du är rar, jag hoppas ju på det såklart! Hoppas oxå på att få med mig ngn i mitt nya upptåg,hehe..=)
    Tack snälla!

  2. Jag vill också vara extra julig i år roligt också då Bellis är större och förstår mer =D. Samt waoow så underbar klänning, Bellis klänning är nog söt den med hon ska ha, redan skaffat =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: