Hej vårt Vinterland.

Halloj.

Nu har vi fått vinter på riktigt hemma hos mig. Tilda och hennes kompis var ute hela kvällen och busade i snön. Snäll som jag var kom jag ute med varmchoklad till tjejerna som de drack ute i snön. Visst är det härligt att lite snö ger våra barn så mycket glädje. Snart är det dags för oss Rytterlundare att börja på årets kojbygge. I år ska vi bygga den bästa kojan någonsin har vi redan bestämt.

Puss Puss.

4 thoughts on “Hej vårt Vinterland.

Add yours

  1. Vi har inte fått någon snö än, men det är kallt som jag vet inte vad..

    Svar: Tack 🙂

    Ja låter lite som mig och Ahmed 😛 Vi pussas alltid godmorgon och godnatt och säger jag älskar dig varje dag 🙂 Sen njuter jag extra mycket när han väl tar initiativ till de andra 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: