Trogen gammal vän.

Hej.

Ända sedan jag var liten har jag ätit bebisgröt när min mage knasat ihop sig totalt. När det inte finns någon annan utväg och inte ens värktabletter hjälper, då har jag tagit mig tillbaka till bebisgröten. Gröten som brukar lugna ner min mage och jag hoppas gör det idag också. Idag har det känts som om någon stuckit in 4 knivar i magen, Vilket inneburit att jag knappt kunnat röra mig utan att magen protesterat.

Trogen gammal vän.

Det är verkligen helt galet men denna gröten och mannagrynsgröt är det ända som funkat när det varit som värst. Klart att det känns lite pinsamt att handla bebis mat när vår yngsta fyller 10 år imorgon och inte varken hon eller Marcel som är 15 ätit gröt. Men vad gör man inte för att må lite bättre? Minns en gång för några år sedan när en bekant som stod bakom mig i kön på ICA kommenterade gröten att jag erkände och sa som det var att den var till mig. Bekanten trodde nog inte på mig men det var lika sant som det är idag.

Dags att åka vidare.
Hörs om en stund igen.
Kramis.

3 thoughts on “Trogen gammal vän.

Add yours

  1. Men gud vad konstigt!Den smakar väl sådär eller?
    Svar: Åh men vad duktig du är att till och med starta dagen på det sättet, jisses skulle jag verkligen behöva. Men hinner liksom inte..hehe.Ush ja nu börjar det verkligen bli ruskigt ute =(

  2. Det är väl härligt om man hittar nåt funkar om man har knas mage. Kör hårt.
    Jag hade nog inte fått ned gröten ens.
    Ha en mysig torsdag kväll.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d