Jag måste ha retat Gudarna.

Tja Tja.

Alltså jag orkar inte mera knas nu. Jag måste som Orup sjunger: Ha retat Gudarna för allt går emot mig just nu. Som om det inte vore nog så pajade min mobil utan vidare ikväll. Den bara slutade funka. Ni kan ju gissa om jag tappade lusten. Hur är det möjligt att jag kan få all skit just nu? Är det inte det ena så händer det nya saker hela tiden som inte är till min fördel alls.


Kanske borde gå till en Spågumma.

Ja, jag borde kanske gå till en Spågumma eller så borde jag kanske inte det alls. För tänk om denne berättade att allt kommer gå ännu mera åt pipsvängen. Grrr ….min mobil!!! Jag måste ju ha en telefon. Tur är väl att jag har kvar min gamla Samsung men den kräver en annan sort simkort såklart. Imorgon måste jag iväg och fixa nytt simkort till min gamla telefon som jag ogillade så mycket. Grrr!!!

Tips?
 
Finns det någon som har något bra lyckotips? Jag är i behov av några riktiga lyckopraliner. Suck!!!

 Känner mig så trött och ledsen. Imorgon ska jag vara på bättre humör igen.

Sov Gott.
Kram.

One thought on “Jag måste ha retat Gudarna.

Add yours

  1. Men det finns sådana där behållare man kan köpa så simkorten blir anpassningarbara för annan modell, de kostar inte mycket

    Gahh vissa perioder går allt emot så är det verkligen,

    Kramar till dig

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: