Bus eller Godis.

Hej.

Happy Halloween på er alla idag. Är ni förbereda för lite bus? . Eller har ni som vi bullrat upp med en massa godis för att slippa?

Tredje gången gillt.

Höstlov för barnen denna veckan, så skönt för dem. Hösten är ju lika slitig för barnen som för oss vuxna även om vi inte tror det alla gånger. Liten har fixat med pumpan så att den nu står så fint och lyser på trappan. När man kikar på internet kan man se de mest fantastiska pumporna. Tror säkert att det finns en bransch för dem i landet där borta. Dekorera pumpor och sälja skulle det vara något för mig eller dig? Jag skulle tycka att det var kul men ge mig en hemsk prestationsångest att de var tvungna att bli enastående varenda en.

Sötaste Pumpan Berit, hon står hemma hos mig. Tilda kämpade och slet med att få ut allt kött och alla kärnor fast hon ogillar att göra sådant. Tipset var att ha en plastpåse på meckahanden och en hårsnodd som höll fast påsen.

Tredje gången gillt. Till sist så kom T äntligen iväg med sin kompis ut på Bus eller godis. Vilket pärs det var för mig. Envisare och surare liten flicka än vår får man leta efter ibland. Fejkblod saknades hemma hos oss och vi hade minsann inga bra dräkter heller. Fast hon fick två förra året och de var för stora i fjol. Men men …självklart så passade inte de heller. Sminkningen den rätta hade T inte heller övat klart på så den satt först efter tredje försöket. Hua Hua….det tar på krafterna att dilla med T kan jag lova. Men det sägs ju att äpplet inte faller så långt ifrån trädet, vet ni vad jag tror att det stämmer ganska bra. Jag själv ska varit envisare än en sur gammal get när jag var barn. Bara så du vet T älskar jag dig allt och massor.

Robert har också varit i farten och Halloweenpyntat.

Tjingeling – Vi hörs snart igen!!!
 Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: