– Varför lyssnar du inte på mig?

Hej på er alla.

Idag har jag haft ytterligare en dag i idrottens tecken. Jag är så trött att hela kroppen skriker på mig:
– Varför lyssnar du inte på mig? Ja jag vet att mitt schema är alldeles för tufft på alla plan. Måste hitta mig själv igen och börja gå på mina nya vägar och inte tillbaka igen. Imorgon vänder jag framåt igen – Jag lovar.

Först ut STG Open.

Tidigt imorse åkte vi iväg mot Enskede hallen och dagens gympatävling STG Open. Tilda och hennes lag tävlade på RM1 nivå. Motståndet och nivån var lite för svår för laget. Jag tror nog att Tullinge skulle plockat ner laget en klass för att fått möta lag på sin kunskapsnivå, tycker jag. Men de kämpade och höll god min hela tävlingen ut. Bättre lycka nästa gång tjejer. Heja Tullinge GF.


Tilda och hennes lags fina fristående.


Nästa stopp Childhoodhallen.

En applåd eller kanske mer än kram till mig som inte stressade upp mig totalt när GPS:en visade vägen genom hela stan ut till Lidingö och Childhoodhallen från Gullmarsplan. Jag ogillar verkligen att köra bil mitt inne i city. Så jag är verkligen värd kramen idag. Tur att resan gick bra och Tilda och jag hann ut till Lidingö och Marcel´s hockeymatch.


Matchen var kanske inte den roligaste utan en ganska seg och långsam historia. Flempan mot Lidingö i BJ slutade till Flempans fördel.


Sitter och nickar instämmande.

 Sitter och tittar på Hellenius Hörna med Mia Skäringer och Orup som gäster. Mia pratar mycket om utmattningssyndrom och jag nickar instämmande. Tack Mia för att du öppnade upp och berättade om sjukdomen.


Kramis till er alla.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: