Super roligt men lite mycket kanske?

Godkväll Godkväll.

Jisses vilken dag jag haft. Jag som fick stränga order om att verkligen ta det lugnt gjorde precis tvärtom idag. Fast jag roddade runt så det såg ganska bra ut ett slag fick genast ändra om när saker och ting ändras i sista sekund. Det är verkligen inte lätt att göra alla sina tre älsklingar nöjda och låta dem få lika mycket tid allra minst de dagar då Robert jobbar. Idag var en sådan dag då allt skulle hända under precis samma tider.


Precis samma tider.

En skulle hämtas hem från kompis med en massa datorutrustning, en annan skulle på Dolly Style konsert och en tredje skulle på hockeymatch. Detta var en dag då jag ärligt gärna hade testat på att klona mig i tre delar. Hur som helst så löste det sig ganska bra, killarna fick åka i samma sväng och Tilda med en kompis mamma till konserten. Självklart när jag precis kommit till hockeymatchen och löst morgondagens skjuts för Marre till Lidingö så ringde telefonen igen. Tilda hade fått migränanfall och ville ha sin mamma såklart. Min räddning blev att Robert kommit los mellan sina jobb och kom till matchen och kunde plocka hem M.


Dolly Style.

Tyvärr så missade jag Dolly Style idag när de uppträdde på Heron City. Tilda och hennes kompis E är riktiga fans och såg gruppen tillsammans i somras. De kan även varenda låt och dans stegen utantill. Hela förmiddagen satt T och fixade med gruppens presenter. Nu för tiden ska man tydligen ge gåvor till sina idoler så var det inte på min tid. Men vad i tusan skulle jag gett till Nitzer Ebb eller The Cure? På Hultsfreds festivalen 1988 vet jag att jag bjöd sångaren i Nitzer Ebb både på öl och hamburgare räknas det tror ni?


Tilda var så glad att tjejerna hade likadana kläder som hon idag. Det var stort kan jag säga. En av de kortare filmerna som Tilda filmade fick jag lägga ut här på bloggen.


Dumma migrän.
Min stackars lilla tjej fick ett hemskt migränanfall när tjejerna väntade på signeringen så jag fick åka och hämta henne. Stackare när hon får så där ont i huvudet vill jag bara byta med henne. Väl hemma somnade T och sov i flera timmar. Som skönt var vaknade Tilda framåt kvällen och huvudvärken var borta igen. 

Smågodis och Så mycket bättre.

Gissa om jag uppskattade att få landa i soffan framför ”Så mycket bättre” med godisskålen? Det kändes som jag äntligen gick i mål efter en lång lång springrunda. Snart måste jag stänga mina blå för imorgon blir det maratonpass nummer två. Först gympatävling följt av hockeymatch borta på Lidingö. Super roligt men lite mycket kanske.
Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: