SOS Alarm vad kan jag hjälpa till med.

Hej.

En torsdagskväll lite utöver det vanliga. Av någon konstig anledning så kändes bilen som stod utanför vår häck på gatan bara vara på fel plats. Tur att jag har den där lilla extra ventilen i skallen och ska vrida och vända på det mesta.

SOS Alarm vad kan jag hjälpa till med.

Bäst att börja från början så att ni hänger med. Jag gick i köket för att släcka ljusen och koka mitt kvälls the´. Då ser jag genom köksfönstret att det står en liten blå bil med en person i och lampan tänd. Utanför bilen och samtalar med denne i bilen står två män / killar och röker. De två går sedan ner mot gatan för att återkomma efter 5 minuter. Av någon konstig anledning fick jag en känsla att något inte stod rätt till. En liten blå bil med män i 20 – 30 års åldern utanför oss. I vårt område eller på vår gata bor det mest pensionärer eller familjer med barn i övre tonåren. Bilen och dess passagerare kändes inte höra hemma i området. 

Så jag satte mig vid köksbordet för att kolla läget. Efter några minuter kom de två som gått iväg tillbaka till bilen för att sedan ge sig iväg igen. Nu började jag ana oråd och pratade med killarna och Robert. R kastade på sig kläderna och började skugga dem, kolla bilnummer och så vidare. Jag slog det berömda numret 112. Bilen var både avställd, hade körförbud och obesiktad men det fanns en ägare. Killen i bilen satt med lampan tänd och skakade sina hände våldsamt av och till och vaggade fram och tillbaka.  Promenadkillarna ska ha gått runt på gatorna här i området utan att möta någon. Efter en stund igen kom de två tillbaka och bilen körde iväg med taklampan tänd och stannade på en gata här bredvid och två av killarna gick ur.

Polisen åkte runt och letade efter den. Vet dock inte om de kom i kontakt med varken bilen eller killarna. Polisen anade oråd precis som jag och kommer ha bilen och dess passagerare under uppsikt.


Håll koll på.

* Liten blå Fiat Punto. 

* Killen i bilen har mörkt stort hår,  ljus hy och röda stora hörlurar. 

* En av dem är en större kille med stor mage som röker med ljusare hår och munkjacka. 

* Kille nummer tre röker har mörk munkjacka luvan över huvudet och något framåtlutad gång.

Kram.

2 thoughts on “SOS Alarm vad kan jag hjälpa till med.

Add yours

  1. Men ÅH så jäkla uppmärksamt av dig, du är ju den bästa grannen! Heja dej!! Obehagligt samtidigt dock =(
    Svar: Jaaa det skall jag göra! Han har en hel hylla med Pokémon saker han skapat själv, igår pärlade han en Pokémon boll,hehe..ngt besatt kanske;)

Kommentera

Up ↑

%d