Morran & Tobias.

Hej Hej.

Sitter och kollar utröstningen på Idol. Mina favoriter Rebecca och Charlie gick vidare som de två första  idolerna. Helt rättvist enligt mig.

Morran &Tobias.

Jag, Tilda och Robert var på bio ikväll och kikade på Morran & Tobias. Tanken var att vi skulle gått alla 5 men Wille skulle till en polare och Marcel skulle gå med sina kompisar på samma film fast på Mall of Scandinavia. Sånt är livet med tonårsbarn tydligen. Jag erkänner att jag inte var så uppdaterad på Morran & Tobias men det spelade ingen roll för jag kom snabbt in i karaktärerna. Filmen var smårolig bitvis och får 3,5 godisar av mig av 5 möjliga.


Snabb middag på Pizza Hut.

Vi hann med en snabb middag på Pizza Hut innan bion. Tror aldrig jag käkat på Pizza Hut så snabbt innan. Tror att Tilda som ville gå dit blev lite besviken för hon asoccierar Pizza Hut med London. När vi var i London i våras så var det bara bäst där. Så bra att vi gick tillbaka dit och åt lunch sista dagen innan vi åkte hem igen. Men vi fick våra pizzor och blev mätta så det fick räcka idag.

Måste verkligen försöka sova nu för min helg är både fulltecknad  och många saker krockar med varandra. Håll i hatten nu Lilla Jag för att jag får ihop allt.


Kramis.

 

Kommentera

Up ↑

%d