Äckliga råttor och listig orm.

Hej.

Sitter och mumsar i mig en massa clementiner. Jag hade nog glömt bort hur gott det är. Har ni haft en bra onsdag så här långt? Vet faktiskt inte vad jag ska svara på den…Stundtals har min onsdag varit fantastisk men det är många mörka moln just nu. Bästa var alla gånger dagens möte som jag var på. Det skulle kunna bli riktigt bra om det blir något av den kontakten. Håller tummarna för mig själv!!!

Äckliga råttor och listig orm.
 
Jag har stött på så många äckliga råttor eller helt dumma i skallen personer ska jag nog säga de senaste dagarna, men vet ni vad? Jag tänker bli en ännu listigare orm. Vet ni vad? Ormarna äter upp alla råttorna. Vet ni vad jag tror? Det betyder att ormen vinner. Kan ni gissa vem som är den listiga ormen? Just det jag är ormen. Jag är en vinnare… Inte konstigt att jag som förskollärare och ateljerista såg något annat än det goda godiset i bitarna jag tänkte stoppat i munnen.

Tumba runt.

Dagens promis gick till centrum. Tilda behövde sporttopp i svart. Inte för att hon behöver den men i helgen tävlar hon med äldre tjejer och de använder sporttoppar och självklart så ska gymnasterna se lika ut när det tävlas.

Vacker grind. Vet inte varför jag tycker att denna grinden är så speciell och vacker. Gången upp till huset från grinden är sådär sagolikt igenvuxen lite så jag funderar varje gång jag går förbi om det bor någon i huset eller inte. Håller ni med mig? Visst är grinden vacker? Den hade gärna fått flyttas hem till mig.

Så smidigt för en latmask som mig.

Jag är frälst när det gäller att sitta hemma och shoppa. Sent igår kväll shoppade jag hem mat från MatHem och idag klockan 16:30 står maten innanför dörren. Hur smidigt som helst. Jag säger som någon reklamjingel ”Man slipper stressa, köa och konka”. För mig som ofta åker hem från matbutiken utan något på min lista varje gång kan det inte bli bättre.

Visst är jag stark men 9 kassar och en pumpa hade jag inte fixat få med mig hem även om jag valt att lasta i kundvagnen ut till bilen. Tack Mathem för bärhjälpen!

Kramis.


3 thoughts on “Äckliga råttor och listig orm.

Add yours

 1. Åh fantastiskt bra med MatHem avis på alla som kan nyttja det!
  Ååå håller tummarna för att det blir ngt grymt av mötet du var på!
  SVar: Ja supercharmig blogg verkligen och hon verkar ju vara himla mysig, har följt henne huuuur länge som helst;)

 2. Jag är lite sugen på att beställa från någon sådan där matkasse också, för det är då ingen hit att handla med tösen, idag gick det bra dock, men ibland är det totalt omöjligt och man glömmer hälften för man vill bara ut därifrån =D, så man bör åka handla själv.

  Gahhh på ett av objekten jag jobbar på så var det en period där det var möss gång på gång, sprang runt och låg sedan i råttfällan sedan dagen ef eller dagarna ef, hua, men nu verkar det vara över. Härligt att du är överlistig dina små fynd.

  Ohh man får tacka, måste vänja mig vid det själv bara, ;),

  Kraaam

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: