Vilket ställe detta är!

Hej på alla.

Hur mår ni en dag som denna? Min dag har redan innehållit massor av alla de slag. Tog en snabb PW i förmiddags i småregn men Jisses vad den var sön och välbehövlig. Sedan blev det lunch med Hjärtat på CS Cafe & Deli här i Tumba.

Lunch med Hjärtat.

Visst är det konstigt att jag som gillar att fika i vackra mysiga miljöer aldrig fikat på CS Cafe & Deli utan bara varit och handlat blommor och kikat när de öppnade. Idag var det Robert ´s förslag att åka ner och äta lunch på CS Cafe & Deli innan han skulle iväg på jobb och jag skulle vidare på möte.

Vilket ställe detta är! Underbar miljö med så många vackra och spännande saker, nästan så jag skulle kunna tro att detta var mitt ställe. För att de träffar mig rakt i hjärtat. Ägarinnan är hur mysig och charmig som helst. Dagen till ära fick de som bjöd en vän på lunch eller fika en blombukett från blomster delen av verksamheten. Hur charmigt är inte det?

Adventskalender till mig?

Kanske skulle denna kalender kunna vara något för mig – en lakrits kalender. Det är dags att tänka till på årets kalendrar nu. Har ni redan bestämt er för vilka ni önskar er eller kanske rent av köpt dem? Berätta och tipsa gärna.

Önskar er alla en underbar dag i det gråa och ruggiga höstvädret.
Kramis.

2 thoughts on “Vilket ställe detta är!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: