Adventskalendrar fixade.

Hej.

Jag skulle kunna skriva så mycket nu men jag lämnar det tills imorgon. Det sägs ju att det ska vara bra att sova på saken så jag gör väl det då.

Adventskalendrar fixade.

Yes där satt den…Nu har jag köpt kalender till både mig och Tilda. Killarna brukar vilja ha lott och småsaks kalender så det får det bli till dem i år också. Robert har jag lite planer till men ingen kalender fixad ännu. Vad har ni för några förslag till män eller stora killar? Tildas kalender kan jag inte prata om förrän nästa vecka när hon fyllt år som att hon kommer få sin kalender i födelsedagspaket, så ni får vänta och se helt enkelt.

Lakrits till mig. Såg denna kalender när Robert och jag var på lunch idag och blev nyfiken. Jag trodde om jag ska vara ärlig att denna kalender skulle kosta mycket mera än den gör. Så om jag ska vara ärlig så kände jag att denna måste det bara bli. Jag hittade min kalender hos Sköna Gertruds The & Kaffe. Såg även att Sköna Gertruds The & Kaffe hade den The kalender som jag hade föra året. Här hittar ni min lakritskalender.

Hockeygodis på Ljugarbänken.

Ikväll satt jag och snick snackade med min kloka hockeykompis Malin. Tänk att tiden kan springa iväg så fort när jag hade både kaffe och rosa bumlingar. Min favoritfika när det handlar om hänga i Visättra.

Tur att jag inte fanns då.

Igår var jag med Marre i Åkers Styckbruk för att Flempän skulle spela borta match mot dem. På väggen i Cafe´t fanns de gamla Sverige kläder från något OS eller VM på 60 talet. Men …Hallo!!! Har Sverige defilerat in på ett stort mästerskap i denna utstyrsel? Iklädda noppriga långkalsonger och en collegetröja måste Svenskarna varit så himla läckra. Alltså jag dör…Vilken tur att jag inte var född vid denna tidpunkt.

 Förresten så vann Flempan.

Ja så blev det till slut. Flempan vann i sudden mot Åkers Styckebruk. Bra jobbat Flempan. Heja Heja!!!


Dags att hoppa in i duschen och krypa ner och sova.

Puss.

3 thoughts on “Adventskalendrar fixade.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: