En snabbis fram och tillbaka.

Heeeej Fredag!

Det blev verkligen en snabbis fram och tillbaka idag när jag skulle in på möte i stan. Mötet var riktigt bra. Det kändes som om det kan leda till något bra, hoppas det i alla fall. Däremot så blev det ingen promis i stan idag för här i Stockholm är det råkallt och det blåser kalla vindar. Gråmulet och trist med andra ord. Lika bra att åka hem med första tåg hem tänkte jag.

Kreativa tankar.

Äntligen idag så försökte jag ta en bild på denna fina ljuskrona byggd av petflaskor i klar plats som hänger i en foaje till ett stort företag som jag brukar gå förbi. Tråkigt nog så var det väldigt svårt att få till en bra bild men ni kanske förstår konstnärens princip och tanke. Så himla snygg och en underbar kreativitet. För att inte tala om vilket bra miljötänk med återvinning.

Så sugen – men jag höll mig.

Jag var så fika sugen efter mötet och hade egentligen planerat in en fika på Söder innan jag åkte hem.. Men tiden rann iväg och mötet blev längre än planerat. Så jag sprang in på Pressbyrån och höll i en chokladbit men valde att köpa med mig nötter i stället. Så stolt jag blir över mig själv när jag har lite karaktär och kan välja bort sötsaker och gotte. Tyvärr så ramlade jag dit lite grann när jag kom hem och hittade några bitar Geisha kvar i lådan i köket. Men jag stod emot en gång och det är så mycket bättre än ingen alls.

Hoppas att ni får en fortsatt fin Fredag nu.
Puss Puss.

3 thoughts on “En snabbis fram och tillbaka.

Add yours

 1. Min presentation! Hej! Jag heter Mia Kommer från början från ? Jag är sjuk pensionär på dagtid. Två dagar i veckan så har jag en sysselsättning som jag bruka går till och det är genom kommunens psykatrin! Är det något ni undra så hör av er då!
  Älskar att skriva och jobbar på att få ut information om Aspergers Syndrom, Autism, psykisk ohälsa till allmänheten! Om det blir verklighet vet jag dock inte! Håll tummarna att det lyckas!
  Här blandas vardag, diagnos, bilder (både systemkamera och mobil) med tankar och funderingar om mina diganoser m.m.
  Mer får du veta efterhand om ni fråga mig!
  Kontakta mig gärna om ni vill! Jag har en E-mail adress: ?
  Vågar du följa med på resan i min blogg? Nu drar vi i gång vetja! //Mia.
  Bloggadress: http://nouw.com/annorlundalivdiganoshttp%3A//nouw.com/annorlundalivdiganos

Kommentera

Up ↑

%d