Höstlikt Hågelby bjöd på lunch och promis.

Hej på er alla Fina.

Vaknade imorse med en djävulsk huvudvärk. Hemskt, så jag stoppade i mig en tablett när barnen gått till skolan och somnande om. Tyvärr så vaknade jag igen med ännu värre skallevärk. Jag var bara tvungen att stoppa i mig mera alvedon eftersom jag skulle iväg på lunch med Sanna. Det är verkligen hemskt att ha huvudvärk. Fattar inte jag har fortfarande ont i huvudet…det onda vill liksom inte släppa. Husmors tips tar jag gärna emot. Nu när jag både sovit extra, tagit massvis med tabletter, ätit både god och bra lunch och fikat.

Lunch på Hågelby.

Som sagt idag blev det lunch med min fina vän Sanna på Anna Giertz på Hågelby. Vi hade som vanligt en massa att prata om. Det är verkligen så svårt att få till små fikaträffar när man jobbar och livet rullar på med idrottande barn som vi har båda två. Men idag fanns det tid när jag har hemma studier / jobb idag och S är hemma efter en hemsk tandläkarhistoria.

En räkmacka fick det bli för min del vilken var riktigt god. Ibland när man beställer räkmacka så får man de mest sorgliga mackor man kan tänka sig, så var det inte idag utan bara toppen. Självklart så blev det gott till kaffet. Vi mumsade på Anna Giertz stora Schackrutor. Mums mums!!!


Höstlikt Hågelby.

Innan det var dags att träffa Sanna så gick jag runt en sväng på Hågelby. Hågelby är och kommer alltid vara speciellt för Robert och jag hade vår bröllopsmiddag på Hågelby. Så visst är Hågelby mer än bara en vacker plats för mig.

Hågelby är en park som erbjuder det mesta. Vid högtider såsom midsommar och valborg anordnar de tillställningar för allmänheten. 4H Gården på Hågelby har både sommarläger och anordnar barnkalas. Tilda har både haft kalas och gått på hästläger en vecka på sommarlovet. 

Puss.

One thought on “Höstlikt Hågelby bjöd på lunch och promis.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: