Snicksnack, drömmar och längtan.

Hej.

Jag tråkar ur på allt detta gråa och trista väder. Mörkt när jag vaknar och mörkt resten av dagarna. Nej, vet ni vad, skulle det finnas någon som vill ha ett resesällskap och kan tänka sig att bjuda med en sådan som jag då är det bara att hojta till. Jag behöver sol och värme i massor NU!!! Så varför inte en liten resa till Karibien. Idag tänker jag minsann vinna på hästarna så min resedröm kanske kan gå i uppfyllelse.


Tröttmössa nummer ETT.

Imorgon måste det verkligen hända något roligt igen. Jag behöver ny inspiration genast. Har funderat en del kring bloggen i eftermiddags och fick med mig en del tankar. Några av dem måste kluras på liten stund till innan jag eventuellt sätter igång dem. Kul att planera i vilket fall som helst. Idag är jag mest tröttmössa nummer ETT vilket är så himla super tråkigt.

Snicksnackat.

Tilda och jag har legat inne på hennes rum och snicksnackat om allt möjligt innan hon åkte iväg på träningen. Många tankar och funderingar handlar om de där hemska tokigheterna runt Clownerna som just nu härjar runt om i landet och andra delar av världen. Alltså hur galet kan samhället bli? Ska några knäppskallar få förstöra och skrämma slag i nästan varje skolbarn så att de knappt vågar gå till och från sina skolor själva? Vad ligger tjusningen i att skrämma och hota andra människor? Är det makten de vill åt? I så fall glömmer ni utklädda clowner den viktigaste poängen. Är ni ute som Clown och skrämmer och hotar så är det Clownen som skrämmer  och hotar och har makten. Om ni skulle ge er ut och skrämma människor med era omaskerade ansikten är det ni som är förövarna. Men det törs ni ju säkert inte för då blir det så personligt.

Så lätt att gömma sig, vara cool och modig men när allt kommer till kritan är det få som vågar utan agerar som så änglar. Så i verkligheten är alla ni riktiga fegisar. Undrar vad de utklädda är rädda för? Harar, mopeder, åskan eller kanske rent av sig själva. Fy!!!

Clown för mig var en lustigkurre som gjorde tokigheter och snubblade hela tiden. Med stor röd näsa och som sluddrade på talet. Clownen var den som fick de flesta att skratta tyvärr så är nog den tiden förbi. För inte skulle jag bli så poppis om jag hyrde in världens bästa och snällaste clown till Tildas kalas här framöver. Kompisarna och även Tilda hade nog blivit livrädda och flera hade säkert kissat på sig.

STOPP…Detta är vår värld tillsammans…Här ska vi alla trivas och må bra…så STOPP.

Tokbilder från mig och vår Tjej.

 

Puss.

3 thoughts on “Snicksnack, drömmar och längtan.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d