Härligt Marcel och Grattis till en bra match!!!

Godnatt.

Hemkommen för en stund sedan från Märsta och bortamatch mellan Flempan pch Arlanda Wings.
Sitter i fåtöljen med en kopp the och tittar igenom bilderna som jag tog på matchen. Egentligen borde jag stängt mina ögon för länge sedan men jag låter lite som Alfons – ska bara..

Ska bara….skriva inlägget klart.

Jag är så glad för Flempan och för Marcel´s skull att Flempan vann med 4 – 1. Men jisses vad bra Erik Fors var i Wings målet. Lite roligt är det att möta Wings när Erik är Bjurlingkompis med Marre och jag känner hans föräldrar sedan alla Bjurling passen som varit. Grattis även till Gustav som gjorde hatrick. Super match Gurra!!!

Så glad för Marre´s skull, att han kunde kliva in i målet efter sin lilla ryggskada sväng och göra en toppen match. Härligt Marcel och Grattis till en bra match!!!


Dags att borsta tänderna och försöka sova.
Sov Gott.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: