Ta det som det kommer Söndag.

Hej Hej.

Idag har jag haft en tadetsomdetkommer söndag kan jag lugnt säga. Jag började min dag med en lugn och skön frukost med datorn i knäet. Därefter körde jag Tilda och hennes kompis E till gympan. Min plan var att gå en promenad och sedan ta en kaffe på cafet i Tullinge centrum men det var stängt på söndagar. Så det fick bli en kort kall promis innan jag gick tillbaka och kikade på gympan istället.

Höstpromis runt i Tullinge.

Bonnakringlor så gott.

Tilda fick feeling och bakade Bonnakringlor. Så himla gott. De slank ner både till soppan till middag och till kvällens the i soffan. Tack snälla Tilda för de goda kringlorna.

Falk film.

Sitter i fåtöljen med killarna och kikar på Falk filmen. Jisses vad bra de är alltså men jag erkänner att jag saknar Frank Wagner eller Mr Kinnaman. Bästa avslutningen på denna helgen.


Kramis.

 

3 thoughts on “Ta det som det kommer Söndag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d