Söndagsfix och Söndagsshopping.

Godmorgon alla Sötnosar.

Tyst, lugnt och skönt är läget här hemma. Alla sover bara tomten är vaken känns det som. Frukosten är uppäten och kaffet urdrucket. Det ända jag hör är skatorna som låter utanför fönsterna. Ganska fridfullt med andra ord. Tilda sover här uppe i Roberts säng nu när han är ute och far igen. Det är faktiskt lite mysigt att ha henne snusande bredvid mig. Bättre än att sova själv kan jag tycka ibland.
Snart måste jag väcka henne för det är gympa idag igen för Tilda och hennes Tullinge.


Fix, trix och shopping med datorn i knäet.

Nu har jag både hunnit köpa en del födelsepresenter till Tilda som snart fyller år och shoppat toppar till MIG själv. Jag blev tipsad av Englas Showroom om NA-KD butiken på nätet och fastnade direkt. Framförallt så har de så himla vackra klänningar som jag så gärna skulle vilja ha hängande hemma hos mig. Så sugen på att klicka hem dem alla bara för att. MEN jag höll mig och klickade med mig två  fina toppar som är så mycket mera användbara för mig. Det bästa av allt är att NA-KD har erbjudande bara idag.

 * NA-KD ger 20% på en beställning om ni ange koden GETNAKD.

Hur bra som helst…Jag använde självklart koden och fick ner mitt pris med 120 kr. Sånt gillar jag verkligen.

Kramis.


Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: