Grattis – Du har vunnit en korv.

Hej.

Tro det eller ej men jag, T och W spelar Bingo Lotto. Tilda skulle absolut ha lotter tills idag så vi kunde spela. Dolly Style har nämligen uppträtt med sin nya låt. Tilda är ju ett av deras största fans och satt självklart bänkad med både lott och penna i väntan på tjejerna.

Grattis – Du har vunnit en korv.

När Marre stod på isen satt Tilda och jag och snick snackade om både dit och dat. Tilda vann en korv på Pressbyrån från ett mobilspel Flarie. Helt galet spel. Men roliga vinster såsom korv från Pressbyrån och trisslotter bland annat.


Lugn och fin stretching.

Efter en hård träning är det viktigt med att stretcha och varva ner. Flempan gänget var riktigt fina när de följde en av sina lagkompisar som fick leda övningen.


Storvinst till mig också.

Även lilla Jag hade tur och vann idag…..125 kr på hästarna. Vilken stor vinst!!! Nästan så jag kan bjuda mig själv på en god lunch nästa vecka. Nu har jag haft några veckor med små vinster så snart är det nog dags för en riktigt stor vinst. Alltid lika kul när man vinner. Jippi!!!


Hoppas på stor vinsten nu ikväll på Bingo. Någon liten vinst måste vi väl vinna när vi har tre lotter, kan jag tycka. Så HEJA oss.

 Puss.

One thought on “Grattis – Du har vunnit en korv.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: