Vad ska det bli idag?

Hej Hej.


Sitter i bilen och väntar på att klockan ska gå lite snabbare. Ska gå in till Malin och fixa nya naglar. Så skönt ska det bli. Fattar inte att mina naglar har hållt sig så här bra så länge som de har gjort. 
Självklart så kommer den ständiga frågan???? Vad ska jag göra idag? Tror att jag har en plan om det sedan blir den får vi väl se om en stund. 
Vad har ni för er idag?
Grått Stockholm.

Här i Stockholm är det både svinkallt och grått. Höjdarväder med andra ord eller inte!!! Jag var så hiskligt trött idag på kursen trots att innehållet var intressant. Trodde nästan jag skulle somna på tåget hem till Tumba.

Tänk att även i de gråaste dagar kan det finnas ljuspunkter som livar upp. Igår fick jag en sådan toppen input och överraskning som jag lever på fortfarande. Typ ” nu jäklar kör vi känslan”. Så himla super kul😊.
Jag livade upp mig en stund ibland alla vackra glada blommor på torget vid Slussen. Sann äkta glädje med blommor.

           Dags att gå in till Malin. 

                          Puss.

One thought on “Vad ska det bli idag?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: