Stör mig på en sak.

Halloj.
 
Äntligen har jag landat i min fåtölj med kaffe och en liten baileys. Det har rullat på idag kan jag lugnt säga. Imorgon är det fredag och inga körningar – den känslan är så attans skön.

Stör mig på en sak.

Att jag ibland är så trög. Som idag eller alla andra dagar som jag gnällt och blivit halvsur över att jag inte kunnat forma mina blogginlägg via mobilen på ett visst sätt. Säger bara att det ska behöva ta så lång tid innan poletten ramlar ner hos mig ibland. Både sur och urblåst känner jag mig. Till slut idag så har jag äntligen fattat hur man gör. Säger bara ”Bättre sent än aldrig”.

Nya naglar.

Jag har verkligen världens bästa nagelteknolog. Malin är så himla duktig och trevlig. Vilken tur att jag hittade till Malin. Jo, jag pratade ju om att jag hade en nagelplan och det hade jag men som vanligt så blev det vår egen tolkning av de naglarna. Jag är så sjukt nöjd. Malin är verkligen bara bäst.

Planen var att göra vit fransk men lite utöver det vanliga. Jag ville att naglarna skulle bli helt awesome.  Mina vänner naglarna blev så fina.

Nagelplanen utgick ifrån dessa fina från @naglarbybano.    

Så här fina blev mina nya naglar fotade i ishallen ikväll. Tack igen fina Malin.

 Kastanjer – Äntligen.

Som barn plockade jag hur mycket kastanjer som helst, säckavis om jag minns rätt. Idag fick jag plocka med mig min egna lyckokastanj utanför nagelsalongen. Liten lyckostund med mig själv.Avslutade dagens To Do eller måsten.

Precis som vanligt avslutade jag mina måsten med att skjutsa barn. Idag var det dock bara Marcel som skulle träna och idag med A-laget. De är verkligen så mycket större än vad 01 laget är. Marre tycker ju att det är roligt när det är fart på träningarna och de får rädda puckar. Idag var nog en sådan träning för Marre tyckte det var super kul att träna med A-laget.

Precis som vanligt.

Ingen hockey utan kaffe och bumlingar. Tänk att detta kan göra en kväll i hockeyhallen så mycket roligare. Har ni inte smakat rosa bumlingar gör det!!!

Mina Sötnosar….

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d