Gäller att passa på…

Hej Hej.

Det blev ännu en vabbdag för mig idag Tilda var inte helt ok på morgonen. Bättre att ta en extra dag om det är på gränsen har jag lärt mig under alla mina år i förskolan.

Gäller att passa på…

Så är det att det gäller att passa på när det bara var vi som gillar fisk hemma och Linas Matkasse sa att det var fisk idag. Vilken tur för oss…Smörstekt torskrygg med dillstuvad potatis och gröna ärtor. Mums!!! Vilket höjdare lunch vi fick till Tilda och jag. Känslan när maten är så här god är speciellLyckorusfeeling nästan.

Klok läkare jag har…

Jag tycker att jag själv är jäkligt klok och vettig men min läkare är riktigt smart och klok han. Vi var inte riktigt överens idag. Han tyckte att jag var alldeles för modig och glömde bort att lyssna på kroppen bara för att jag tycker att allt är så kul just nu. Håll i hatten nu Kamilla.

Finaste mössorna.

Dessa fina mössor fick jag tips om idag av en kär vän som vet vilket mössa fans jag är. Ännu roligare när @envigren som skapar dem skänker 50 kr per såld mössa till Rosa Bandet. Att mössorna sedan är hur läckra som helst bidrar ju även det säkert till ökad försäljning och efterfrågan. Jag tänker inte frysa i vinter utan har lagt en beställning på en svart med rosa band. Me Like!!! Gör som jag beställ en du också vet jag.

Dagens Kloka Ord.

Kramis.

One thought on “Gäller att passa på…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: