Seriepremiären avklarad för Flempan.

Hej alla Nattsuddare.

Ikväll blev det många timmar i ishallen. Först målvaktsträning och sedan var det dags för seriepremiär för U16 hemma mot SSK. Trots att jag hade massvis med kläder och fortfarande har tjocktröjan på mig så fryser jag ända in i märgen. Sitter och försöker kolla igenom alla bilder som jag tagit i Visättra ikväll. Några blev faktiskt riktigt bra. Bra jobbat lilla Jag.

Seriepremiären avklarad för Flempan.

Det var en ganska jämn match mellan Flempan och SSK med fördel för Södertälje om jag får tycka och det får jag ju här i min lilla blogg. Flempans målis Rasmus räddade laget i många många lägen – skit bra match av honom tycker jag som målis mamma.Sammanbitna och laddade var spelarna precis som det ska vara.


Många hockeybilder blir det men ….jag bestämmer…..

SSK vann med 4 -3. Lite surt…jag tycker att det kanske borde fått bli lika resultat. Men men tagga vidare till nästa match. Heja Heja Flempan!!!

2 – 1 av William Herrlin.

Målvaktsträning var det också innan matchen.

Dags att krama kuddarna.

PUSS.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: