Sängen för sjuklingarna och gott kaffe för mamman.

Godmorgon på er.

Idag blev det en vabb dag. Tilda och Wille är hemma. Tilda kände sig skrotig igår kväll och hade jätteont i ryggen. Wille är hesare än hesast, han kan knappt prata. Så vi får se vad som händer med dem under dagen. Wille är ju stor och klarar sig själv medan Tilda fortfarande är liten. Så idag blev det vabbdag vilket var länge sedan nu.

Sängen för sjuklingarna och gott kaffe för mamman.

Sjuklingarna ligger fortfarande i sängen och dricker varmchoklad. Jag bjöd mig själv på gott kaffe. Från Höstminglet i Västerås  med LM event fick vi gott kaffe från Starbucks vilket var så gott. När tiden finns så lyxar jag till det med lite extra gott kaffe. Idag är det en lyxa dag för mig. Smyga omkring i mjukisbrallor och dricka gott kaffe.

 Dags att ta tag i pappers göra.

Nu är det dags att ta tag vi lite pappers göra och sånt som ofta har en benägenhet att bli liggandes. Ganska trist men välbehövligt kan jag tro.


 

One thought on “Sängen för sjuklingarna och gott kaffe för mamman.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: