MONDAY – let´s go!!!

Halloj.

Mår ni bra? Hos mig är det iskalla vindar som biter sig fast långt in i märgen. Frös och frös hela förmiddagen idag på Ibility. Vilket gjorde att jag började längta bort till mysiga fika ställen. Tänkte ut eller planerade att gå till Voltaire på Åhlens city. Sagt och gjort men det vart knökfullt och när det väl blev min tyr i kassa så fanns inte deras mango och kardemumma cheesecake som var anledningen till att jag gick dit. Suck!!! Lite smått besviken så gick jag till Espresso House och köpte en av deras nya värmande höstfavoriter, nämligen en Flat White.


Fixade nya boots till Tilda.

Hann även med att fixa nya boots till Tilda. Nu när det börjar bli kallare och kallare är det lite för kallt visa dagar att bara använda gympaskor eller sneakers tycker jag. Väl på tåget hem tog allt vad energi heter slut. Somnade nästan till på tåget. Gissa om det var skönt att komma hem och hoppa i gosekläderna och koka en god kopp kaffe. Toppen!!! Latmask eller supersmart? Supersmart tycker jag. Jag var osäker på vilken av de två storlekarna det var T provade när vi var i butiken sist så jag tog hem båda två så kan hon känna efter och jämföra i lugn och ro. Paret som hon väljer bort lämnar jag tillbaka imorgon, så himla enkelt…


Sötnosar nu tänker jag stänga mina blåa en liten stund. Vi hörs snart igen.
Puss.

2 thoughts on “MONDAY – let´s go!!!

Add yours

  1. Det var verkligen kalla vindar igår. Det gick rakt igenom allt. Satt på kontoret och frös. Ville bara hem till myskläder och soffa. Hoppas det blir bättre idag.
    Ha en fin dag.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: