Bumlingarna gjorde min kväll.

Hej Hej.

Hua Hua vad jag känt mig urrig och slö idag. Det har varit en dag när det känns som det mesta gått emot mig. Inget speciellt har hänt utan bara känslan av att helst vilja hoppa i gosebyxorna, dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen.

Toksomnade idag igen när jag kom hem efter kursen. Kursen är verkligen hur bra som helst och jag trivs så bra. Men hjärtat och hjärnan vill inte samarbeta alla dagar känns det som. Dessutom så har jag dragit på mig en förkylning. Suck, vad jag gnäller!!!

Bumlingarna gjorde min kväll.

Tänk att dessa små rosa bumlingar kan göra en hockeykväll så mycket godare och trevligare. Ingen hockey utan hockeygodisar helt enkelt. Nu vet jag vad jag har att längta efter imorgon när det är hockey igen.

Dagens små kloka ord.
 

Sov gott – Hörs i morgon.

Puss.

One thought on “Bumlingarna gjorde min kväll.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: