37 år på 3 timmar – The Cure på Globen.

Godmorgon.

Idag är det en tröttmössa som som vaknat här hemma. Kom i säng alldeles för sent eller tidigt kanske man säger när klockan visar efter 01 när lampan släcks.

The Cure igår kväll.

37 år av världens bästa grupp på tre timmar. Det var nog en av de längsta konserter jag varit på någonsin men så jäkla bra. Robert Smith 57 år har samma frisyr som på mina storhetstider. Simon min favorit i bandet studsade runt precis som vanligt. Dock är hans fina frisyr borta men han kanske växt upp han också.

Just like heaven….


 Tack för igår hjärtat – Puss.

Hoppas ni alla får en bra måndag.

Kramis.

One thought on “37 år på 3 timmar – The Cure på Globen.

Add yours

  1. Kul med en till som var på Cure-konserten igår! 🙂 Verkar inte skrivas så mycket om det på nätet i övrigt, men jag tyckte det var en fantastisk konsert! Jättekul att de håller på än – och just att Robert Smith har samma stil/hår fortfarande också! 🙂

    Missade dock förbandet helt för jag kom dit rätt sent. Men det är alltid en trevlig stämning på Globen i alla fall!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: