Nu kan inte ens jag blunda längre….

Hej Hej.

Idag har jag mest fixat och trixat med både det ena och andra här hemma. Skönt när det blir klart men egentligen skulle jag önska att det funkade att göra allt detta på torsdagar. För då hade helgen och de andra dagarna varit mer njutbara. Hur som helst så kom jag ut en sväng….

Nu kan inte ens jag blunda längre….

Nu är det höst på riktigt. Jag kan inte dra ut på min sommar längre nu när termometern visade 4 grader flera dagar när jag klev ut till bilen på morgonen. En dag fick jag leta fram skrapan för det var frost på bilrutan. Då fick även jag ge efter och välkomna hösten fullt ut. Idag invigde jag min nya mössa och halsduk när jag gick min lilla sväng. Så sköna och ganska fina. Min tanke var att hitta mössa och halsduk i ljusgrått men jag såg bara blekfis ut i de jag provade så det fick bli nytt i blekrosa. Jag är nöjd och det är viktigast.


Ute i god tid.

Som ni ser och som ni vet så har vi skogstomt längst bak på vår tomt. Ganska bra när man kan hugga sin egen julgran. Nu har jag kikat ut vilken det får bli i år. Den är ganska liten fortfarande men den är ju från vår tomt och det är ju det som är lite grejen.


Mina fina, nu är det dags att plocka fram smågodiset och mysa ner sig framför tv:n.
Tilda och jag ska spela lite kort också har vi bestämt.

Kramis.

 

3 thoughts on “Nu kan inte ens jag blunda längre….

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: