Oh Friday let me hug you.

Hej på er alla.

Så var det fredag igen, så himla skönt. I vanlig ordning så gick jag förbi mitt lilla eller jag menar stora dröm Chateau på Söder. Det hände en lite små tokig sak i morse när jag gick förbi med mobilkameran i högsta hugg och fotade både det ena och det andra. När jag gått en bit upp på en annan gata och återigen stannade, knackade en man med en liten pojke mig och frågade om det var något speciellt som jag fotade Oscar den 1:a huset hela tiden. Mitt svar blev jag det är mitt hus där jag bor. Till svar fick jag ”In your dreams eller hur!!!”

In my dreams yes…

Så vackert du är mitt älskade drömhus. In my dreams bodde jag där och fixade i den stor vackra trädgården hela dagarna.

Oh Friday let me hug you.

Morgonkaffe – Check…….

Fredagslunch – check….

Favorit i repris på Noodle Mama. Så himla gott.


Ny mössa och halsduk – check…

Hittade en så fin mössa inne på Åhlens att jag även köpte med mig halsduken hem.

Dagens återseende – check… Gick förbi Havregatan där R och jag bodde för många många år sedan. Det var nog där min kärlek till Söder föddes.

Dagens Promenad – check…

Gick en underbart skön promenad till Stockholm Södra genom mitt älskade Söder. Tanka energi….

Oh Friday

Nu mina vänner har jag varit så duktig som kämpat mig igenom att få till detta inlägget.
Måste bara stänga mina två blåa snart.
Puss och Kram.

2 thoughts on “Oh Friday let me hug you.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: