Hur svårt kan det vara???

Hej.

Alltså jag tycker inte att jag är särskilt trög men det har jag precis fått lära mig att jag allt är. Hur svårt kan det vara egentligen? Fick en ny Blender från Kitchen Aid för någon vecka sedan som jag faktiskt inte ens testat ännu. Lite skäms varning på den, ja jag vet men sant.

Hur svårt kan det vara???

Skam den som ger sig heter det ju. Tills slut ramlade polletten ner och jag fattade äntligen hur jag skulle få kannan att sitta fast på motordosan eller vad den heter. Så nu ni har jag äntligen mumsat i mig första smoothie´n i nya fina Blendern.

 Gillar ni smoothie?

Tycker att det verkar som egen gjorda är något som många gör både till frukost, mellis och lite nyttigare som en måltid. Min hemma favorit gör jag på vaniljyoghurt, mandelmjölk, hallon, blåbär, banan och med kardemumma. Bästa av allt – det finns en kvar i kylskåpet som lever farligt nu kan jag säga för de blev så goda idag att den kanske rycker redan innan mellis.

Vad lägger ni helst i era favoritsmoothie´s?

Nu blir det promis med kameran runt halsen.
Må så gott.
Kramis.
 

One thought on “Hur svårt kan det vara???

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: