Behövs inte så många ord.

Tjenare.

Helt underbar himmel i kväll. Jag åkte och lämnade Marcel på hockeyn när den rosa magiska himlen visade sig. Min tanke var att sitta kvar och ta det lugnt i Visättra medan Marre tränade men jag var bara tvungen att åka hem och ta Tilda med mig ner till Uttran sjön och fota.

Magisk kväll. 

Behövs inte så många ord.  Jag är så glad att jag tog mig tid och vände om och hem till Uttran  för en stund som denna.

Så gick solen ner….

Vi hann ner till sjön innan solen gick ner. Tack för denna titt och vackra kväll. Tror minsann att även alla änder var lyckliga för de snattrade som bara den.

Kramis. 

2 thoughts on “Behövs inte så många ord.

Add yours

  1. Men gud helt fantastiska bilder Kamilla! Alltid ngt visst med solnedgångar & vatten.
    Svar: ´Tack fina Kamilla, vad roligt att det även syns utåt sätt för det borde det verkligen göra;) Nej det gör dom verkligen inte och dom man trodde var sanna vänner började bete sig märkligt & avigt. Nope bort med energitjuvar, inte lönt. Så nu bryr jag mig noll faktiskt så himla skönt. Älskar det jag gör och älskar att jag lyckats så bra med att driva LM åt det håller jag vill:)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: