Toksomnade på momangen.

Hej Hej.

Läget med er idag? Jag mår nog ganska bra men toksomnade när jag kom hem från dagens uppdrag på Ibility.

Toksomnade på momangen.

Då var jag lite trött kan man väl lugnt säga. Jag toksomnade på momangen när jag kom hem idag. Då var jag visst ganska trött kan jag tro. Det är så himla roligt och bra på Ibility med den matching utbildning jag går men så intensivt. Men men nu är jag vaken igen och dagens skjutsningar börjar snart. Måste fixa mig en stor kopp kaffe så jag kommer igång igen och det är nu…..

One thought on “Toksomnade på momangen.

Add yours

  1. Gud vad gött o toksomna, vill med göra de tibland!
    Svar: Tack Kamilla, jag han är duktig Anders, är ju så himla nyfiken på bilderna han tog på mig med;)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: