Never More Never Ever Never Again.

Tja Tja.

Hoppas verkligen att ni fått mumsa på kanelbullar idag dagen till ära. Landade hemma för en stund sedan och nu sitter jag här med datorn i knäet och både en mugg the och ett glas rött. Känner att jag verkligen behöver mitt röda glas idag. Det är mycket för mig i livet igen, så sjukt roligt men lite för tufft. Nu skulle jag kunna skriva längsta och bästa inlägget om utmattningssyndrom och återhämtning men det gör jag inte för det är så jäkla trist och sorgligt. Skönast av allt är att jag bestämt mig Never More Never Ever Never Again.

Hockey igen.

Dags för mig att erkänna att jag också saknat hockeyn lite kanske inte lika mycket som Marcel men lite i alla fall. Marre har vilat i nästan två veckor tror jag det är efter hans överansträngning i ryggen. Idag kändes det bra igen vilket var skönt för jag tror att Marcel haft lite hockeyabstinens. Hoppas att Marre´s rygg håller nu och att han är rädd om den.


Barnsupporter Tilda.

Tilda blev så tagen igår kväll när hon tittade en stund på Humorgalan eller Barncancerfondens insamling till vidare forskning. Ofta när cancer kommer på tal talar om om ”Hero” som jag kallar honom som förlorade kampen mot världens hemskaste sjukdom för några år sedan. Så från och med igår är även Tilda Barnsupporter och skänker 100 kr varje månad till forskningen. More Never Ever Never Again ska ett barn behöva sätta livet till för cancerns framfart. Cancersjukdomen har redan tagit med sig alldeles för många underbara barn. Dags att vi vanliga människor skänker pengar så att de kunniga kan sätta stopp för eländet redan imorgon. Så gör som Tilda, bli Barnsupporter NU.

Visste du att Barncancer är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1-14 år. Det är verkligen helt sjukt. Så kan det verkligen inte vara. Barncancerfonden samlar in pengar för att förebygga och bekämpa cancersjukdomar hos barn och arbetar för en bättre vård- och livssituation för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Så här används våra gåvor.

Puss & Kram.

2 thoughts on “Never More Never Ever Never Again.

Add yours

  1. Åh kan tänka att vägen ”tillbaka” varit tuff, härligt att du tänker så för vem vill tillbaka? Man får bestämma sig och med lite vett inse sina begränsningar och du verkar ju ha klarat detta bra!
    Svar: Tack söta rara du! Ja sanningen måste få vinna som du skriver och ridån faller väl ned snart med ett pladask för dem som lever i ett uppbyggt luftslott! Ja vi måste verkligen försöka peppa och stötta varandra, jag vet inte vad som händer i bloggvärlden med diverse ting.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: