"Den jag vill vara eller den jag faktiskt är?"

Hej på er.

Jag kände mig riktigt förväntansfull i morse inför vad denna dagen skulle kunna erbjuda mig. Fast jag frös som en liten gris så gick jag min lilla runda innan jag kom fram till Ibility. Givetvis så smet jag in på Espresso House och köpte med mig min favorit cappuccino. Precis som det brukar vara eller som man kanske säger helt i sin ordning.

Morgonkaffet helt i sin ordning.

Det var så extra mysigt att kliva in på Espresso House idag. Där inne var det lugnt, skönt och varmt helt i sin motsats från där ute. Idag märks det att det är höst på riktigt nu för det är så kallt på morgonen. Tur för mig att jag hittade vantar i bilen annars hade det inte varit en kul start på dagen alls.


Dagens lilla påminnelse.

Den som står så fint bredvid i i kön eller på tåget kanske inte alltid är så ärlig som denne ser ut att vara. Tjuven lurar ofta i de lugnaste vatten. Så håll lite koll på dina grejer och på situationen så kanske du slipper bli utsatt för ett litet rån.


Tack Maria för den goda insikten.

Det är riktigt bra på Ibility och jag tror att vi är många som känner att vi blivit klokare och modigare. Jag fick en fråga eller jag menar att jag kanske fick svaret på en av de svåra frågor som jag klurar mycket på just nu. ”Vem är den rekryteraren som jag skulle kunna bli om jag säger jag?” ”Den jag vill vara eller den jag faktiskt är?”

Vill vara och den jag är??? Det är precis det som är grejen med mig. Jag vill fortfarande vara mycket av den jag var men den är inte jag idag. Min läxa till mig själv få bli att ta reda på vem som är vem och lyssna på vem som är jag. Vad tycker, tänker och känner jag? Vad tycker och tänker hon som var jag? Tack kloka Maria för denna insikten.


One thought on “"Den jag vill vara eller den jag faktiskt är?"

Add yours

  1. Sedan jag blev mamma har jag fått bättre självförtroende och vågar säga emot mer och stå på mig, vågade jag ej förr, så det är jätteskönt, märker mer och mer att det behövs

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: