Hemma hos mig på Söder….Sant eller falskt?

Hej Hej.

Ibland tror jag nästan att jag drömmer …höstvädret är bara så underbart nästan lite för bra för att vara sant. Sant eller falskt???

Hemma hos mig på Söder….Sant eller falskt?

Hörde två yngre tjejer i fredags tror jag det var som lekte sant eller falskt. De drog den ena historien värre än den andra tills en av dem sa: – Menar du att du önskar eller drömmer du det, eller? Lite så är det med mig och mitt Château på Söder. Kunde inte låta bli att drömma mig bort lite när jag gick förbi hemma hos mig på Söder imorse. Tänk om det skulle vara på riktigt sant alltså att jag bodde i Oscar den 1:s Minnes hus. Jag både önskar det lite och drömmer för det vore ju hur coolt som helst.

Vilka vackra grindstolpar jag har på staketet eller hur? De påminner om Sturehofs Krukmakeris kronaktiga spiror som vi har två vita nerstuckna i den vita rosrabatten på framsidan.  

Lära sig att tycka om?

Vi hade många diskussioner idag på min utbildning på Ibility om man kan lära sig att tycka om saker som man tycker ser trevliga eller goda ut. Jag var tveksam till att börja gilla. Någon sa att man kan lära sig att börja tycka om efter 10 gånger. 10 gånger??? ska jag behöva 10 gånger för att avgöra om jag tycker om något eller inte. Well well. Dagens testing…..äta sushi som ser så gott ut. Frågan är om det är gott idag? Nu har jag kanske testat 6 -7 gånger och jag kan inte se någon tjusning med sushi alls. Måste påpeka att jag äter den vegetariska för jag klarar inte alls av att äta rå fisk och sånt som flera bitar bygger på.

Kan man lära sig att gilla? Nej säger jag. Äta okej det kan funka med detta med att börja gilla funkar inte alls för mig. Så nu mina vänner en gång för alla……. Jag tycker inte om Sushi.

Kram på er alla.

One thought on “Hemma hos mig på Söder….Sant eller falskt?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d