Like old times.

Hej alla Finisar.

Nu är det redan söndag men jag tänker berätta om och visa vad jag hittade på igår eftermiddag. Eftersom det bara var jag och Wille hemma så åkte vi en sväng tanken var först att åka runt i bilaffärerna i Sätra. Tyvärr så stängde de alldeles för tidigt för oss igår så vi åkte och fikade på Konditori Lyran istället.

Konditori Lyran. 

Lyran har Wille och jag både fikat och ätit lunch på hur många gånger som helst när vi bodde i trakterna när William var liten. Wille hade inga minnen kvar av Lyran, han var nog kanske 3 – 4 år vid senaste besöket för honom. För mig var det inte så länge sedan, tror till och med att Tilda och jag varit här i våras kanske.


Jag gillar Lyrans utemiljö, Där man kan sitta och njuta i deras lilla trädgård eller titta ut över Mälaren. Lyran är en liten pärla mitt i betongdjungeln runt omkring. Lyran har anno från 1867. Lyran har ett eget bageri där allt kaffebröd bakas. Lyran erbjuder även smörgåsar, sallader och enklare luncher. Jag valde en nötmazarin med massvis med nötter ovanpå och W tog en arraraksboll.

Uppe i tornet. 

Självkart så var vi nästan tvungna att knata upp i tornet och kika ut över Mälaren. Vilken utsikt!!! Man ser ut över hela Mariannelund…nej inte riktigt men över stora delar av Mälaren och grannöarna. Så charmigt!!!

En kort promis längs strandpromenaden.
Tänk om vi hade haft mera tid då hade vi kanske gått från Gröndal bort till Lyran – Like old times.  Igår blev det dock bara en kort sväng bort till Lyrans båtklubb. Många trappsteg blev det upp och ner för trapporna.


Nu önskar jag er alla en fin fin söndag.
Kramis.

One thought on “Like old times.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: